communicatieadviseur Den Haag

Bos Financiële en Corporate Communicatie verleent een breed spectrum aan diensten die de communicatie van uw bedrijf of instelling verbetert. Bereik uw doelgroep met de juiste boodschap. Bereik uw doelgroep met behulp van Bos Financiële en Corporate Communicatie.

Beter communiceren met Bos Financiële en Corporate Communicatie

Communicatieadviseurs en –specialisten helpen uw bedrijfscommunicatie verbeteren

Bos Communicatie adviseert directies over de inzet van communicatiemiddelen in goede en slechte tijden, anticipeert op reacties van doelgroepen en vindt de juiste woorden bij calamiteiten. Als sparringpartner van de directie, als uitvoerder van een nieuw type jaarverslag, of als adviseur bij de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving.

 

Wij bieden diepgaande ervaring met media en doelgerichte communicatie, een ijzersterk commitment, individueel maatwerk en integriteit. Daarbij zijn deadlines, deadlines. We zullen altijd 100% geven om de juiste boodschap bij uw doelgroep te brengen.

Vele jaren journalistieke ervaring in binnen- en buitenland, in politiek, finance en economie, lagen ten grondslag aan Bos Financiële Communicatie in 1998. Sindsdien kenden bedrijven en nationale economieën diverse hoogte- en dieptepunten. De kracht van de analyse en de stilistische scherpte van de strategie van Bos Communicatie is hierdoor verder versterkt.

Hulp bij het bereiken van de doelgroep

Maakt Bos Communicatie u binnenkort ook wegwijs in de communicatie met uw doelgroep?

Neem contact op