communicatieadviseur Den Haag

Op deze pagina deelt Bos Financiële Communicatie regelmatig artikelen en nieuwsberichten die de visie van het bureau ondersteunen. Houd de pagina in de gaten om als eerst op de hoogte te zijn van nieuwe toevoegingen.

De visie van Bos Financiële Corporate Communicatie

Recente berichten over financiële corporate communicatie

Binnenkort vind u hier meer nuttige informatieve stukken. Hieronder vindt u een recent voorbeeld van een artikel in Biotech & Life Sciences News.

Leer eerst de spelregels, speel dan het spel

Gepubliceerd in Biotech & Life Sciences News van november 2014

 

Parttime MBA specifiek voor de sector biotechnologie en life sciences

“Trust me, you can't play the game if you don't know the rules. And if you don't know the rules, someone's bound to get hurt.” Dat laat de Amerikaanse bestsellerauteur Alyson Noel een van haar protagonisten zeggen in haar serie The Immortals (niet te verwarren met de gelijknamige film). Dr. Vincent Pieterse, verbonden aan de Universiteit van Leicester, is minder bijgelovig dan zijn zwak voor de schrijfster doet vermoeden. Wel geeft het citaat volgens hem goed aan waar het veel startup’s en spinoff’s in Biotechnologie en Life Sciences aan ontbreekt: ,,ze spreken de taal van de investment banker, de sales manager of human resource deskundige niet en weten daarom hun geniale wetenschappelijke resultaten niet tot een marktrijp product te brengen.’’